In danish
In english
In german
Til forside
Udskriv
Sitemap
Kontakt ROLLTECH

Ledige stillinger


22.10.2018


Vi søger i øjeblikket TEAMLEDER til vores produktion - var det noget for dig ?


Til nyoprettet stilling søger vi en engageret og medarbejdende teamleder, der skal være med til at fastholde og udvikle de optimale rammer for en effektiv produktion. Med direkte reference til produktionschefen bliver du i samarbejde med vores driftsleder, ansvarlig for omkring 60 medarbejdere i produktionen. Der arbejdes på 5 skift (dag/aften/nat/weekend).

Din rolle er at være den synlige leder på gulvet, der evner at motivere medarbejderne, strukturere og optimere igangværende processer. Vi arbejder efter LEAN-principperne, og det er derfor vigtigt, at du har erfaring og er bekendt med LEAN produktion.

Du er den stærke og engagerede leder, der med udstrakt frihed under ansvar, vil få en vigtig rolle i den daglige ledelse af produktionen, så vi fortsat kan udvikle og levere den bedste kvalitet på markedet.


Læs mere her  


 

 

 

Nyhed!
MULTITECH

Læs mere om vores nyeste produkt herunder.

ROLLTECH A/S er medlem af Building Supply. For yderligere information besøg hjemmesiden: www.buildingsupply.dk

 

UV

Beregn U-værdien på dit projekt hurtigt og enkelt. Beregneren dækker standard-rammer i alle størrelser med ROLLTECH profiiler og anvender BF og EN 10077standarder. De kan benytte følgende link til PSI udregning:
www.winuw.de/rolltech

 

Om ROLLTECH

Velkommen til ROLLTECH. Verdens førende producent af profiler til glasindustrien, og din leverandør af rådgivning, viden og den helt rigtige løsning til netop dit behov.

ROLLTECH A/S
W. Brüels Vej 20
DK-9800  Hjørring
Telefon: +45 96 23 33 43
Telefax: +45 96 23 33 11
E-mail: info(at)rolltech.dk
CVR-nummer:

78 32 25 19

SE-nummer (eksport): DK 23 16 38 53
SE-nummer (import): DK 78 32 25 19