In danish
In english
In german
Til forside
Udskriv
Sitemap
Kontakt ROLLTECH

VORES HISTORIE

ROLLTECH A/S har fra dag ét haft et klart formål: At skabe løsninger til konkurrencedygtige priser og med fokus på gedigen dansk kvalitet.

 

I starten bliver profilerne markedsført i Skandinavien, Tyskland og de omkringliggende lande. Efter få år vokser salgsområderne, og virksomheden bliver mere specialiseret.

 

Det får ROLLTECH til at fokusere på forbedring af produkternes ydeevne og produktion af rustfrie varm kant-stålprofiler for så at udvide tilstedeværelsen på det europæiske marked.

 

Herefter går det stærkt…

 

I 2016 runder ROLLTECH de 30 år.

 

I 2016 indgår TECGLASS og ROLLTECH A/S aftale om et samarbejde. ROLLTECH A/S bliver fra nu af TECGLASS’s repræsentant for salg af højteknologiske digitale glasprintere i Skandinavien.

 

I 2016 bliver ROLLTECH certificeret ifølge ISO 50001 Energiledelsesstandarden som sikrer at vi altid arbejder med de mest energirigtige løsninger og forbedringer.

 

I 2016 bliver FLEXTECH profilen lanceret. En ny profil i 0,08 mm rustfrit stål som indledningsvis udelukkende anvendes til vinduer hvor der stilles ekstreme krav til holdbarhed, levetid og produktsikkerhed.

 

I 2015 bliver MULTITECH udviklet. MULTITECH er en meget stabil og moderne varm kant profil fremstillet udelukkende i hård plast og en enestående gastæt folie på bagsiden, som sikrer et tæt rudesystem.

 

I 2011 runder ROLLTECH 1.000.000.000 producerede varm kant profiler.

 

I 2011 fejrer ROLLTECH 25 års jubilæum med produktion af kvalitetsprofiler til isoler-glasindustrien.

 

I 2008 bliver den første hybrid-profil udviklet, CHROMATECH ultra. Den rustfrie stålprofil med speciel plastik foroven. Produktet bliver industrialiseret og markedsført med stor succes. I dag fortsætter ROLLTECH med at repræsentere den mest avancerede teknologi i termoglasindustrien for afstandsprofiler. CHROMATECH ultra fortsætter hver måned med at blive brugt af nye kunder.

 

I 2001 indtræffer to meget vigtige begivenheder i firmaets historie.

1.  Alu-Pro s.r.l. Italy opkøber ROLLTECH A/S

2. Markedsføringen af CHROMATECH plus i hele Europa.

 

Den innovative afstandsprofil lavet af speciel rustfri stål udleder mindre varmeoverførsel og har en øget varmeisoleringsevne. Samtidig er den én af de mest stabile afstandsprofiler i verden. Alt dette betyder salg og markedsføring i de østeuropæiske lande og en udvidelse af salget og distributionsnetværket i Sydeuropa.

 

I 1999 bliver CHROMATECH V udviklet, den første tynde SST-profil designet til forfyldning. Den bliver senere optimeret og omdøbt til CHROMATECH plus.

 

I 1996 bliver udviklingen af det første varm kant-produkt CHROMATECH gennemført, og salget vokser i Europa.

 

I 1994 opnår Rolltech ISO 9000 certificering som bevis på stabile kontrollerede processer og høj produktkvalitet.  

 

I 1991 bliver Rolltech opkøbt af Erbslöh GmbH, og salget udvider sig til Tyskland og de omkringliggende lande.

 

I 1989 starter salget af FERROTECH til skandinaviske kunder.

 

I 1988 køber de tre ejere deres tidligere arbejdsplads Interal og overtager dens kunder.

På samme tid bliver BS 85, den første generation af stålprofiler, udviklet.

 

Året er 1986. Tre ildsjæle grundlægger ROLLTECH A/S i Hjørring med det formål at producere aluminium og galvaniserede afstandsprofiler til termoglasindustrien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhed!
MULTITECH

Læs mere om vores nyeste produkt herunder.

ROLLTECH A/S er medlem af Building Supply. For yderligere information besøg hjemmesiden: www.buildingsupply.dk

 

UV

Beregn U-værdien på dit projekt hurtigt og enkelt. Beregneren dækker standard-rammer i alle størrelser med ROLLTECH profiiler og anvender BF og EN 10077standarder. De kan benytte følgende link til PSI udregning:
www.winuw.de/rolltech

 

Om ROLLTECH

Velkommen til ROLLTECH. Verdens førende producent af profiler til glasindustrien, og din leverandør af rådgivning, viden og den helt rigtige løsning til netop dit behov.

ROLLTECH A/S
Johs. E. Rasmussens Vej 12
DK-9800  Hjørring
Telefon: +45 96 23 33 43
Telefax: +45 96 23 33 11
E-mail: info(at)rolltech.dk
CVR-nummer:

78 32 25 19

SE-nummer (eksport): DK 23 16 38 53
SE-nummer (import): DK 78 32 25 19