In danish
In english
In german
Til forside
Udskriv
Sitemap
Kontakt ROLLTECH

Kvalitet FOR LIVET

Mange kunder har benyttet os som hovedleverandør af profiler, siden vi blev grundlagt i 1986.

 

Det kan i høj grad tilskrives vores arbejde med at levere produkter af høj og ensartet kvalitet. For i sidste ende er kvaliteten af profilerne altafgørende for det daglige arbejde og det langtidsholdbare resultat.

 

Vores dygtige og engagerede medarbejdere, standardiserede processer og statistisk proceskontrol sikrer grundlaget for vores høje kvalitet. Medarbejderne er ansvarlige for udviklingen og produktionen af profiler, der forenkler kundernes arbejdsprocesser og sparer tid og ressourcer - så I er sikret den rigtige løsning til enhver opgave.

 

Det synlige bevis på vores arbejde med kvalitet er, at vi har været DS/EN ISO 9002-certificeret siden 1994. I 2000 blev vores certificering udvidet til at omfatte udviklingsaktiviteter i henhold til ISO 9001. I 2016 er vi blevet energicertificeret - ISO 50001 - en certificering på at vi løbende reducerer energiforbruget i vore processer - til gavn for både miljø og økonomi. 

 

Vi arbejder konstant for at udvikle vores produktporteføjle og processer, så ROLLTECH også i fremtiden er din foretrukne kvalitetsleverandør og en kompetent og ansvarlig partner for hele isolerglas-industrien.

Hvis I ønsker det, kan vi levere dokumentation for alle leverancer med certifikat.

Nyhed!
MULTITECH

Læs mere om vores nyeste produkt herunder.

ROLLTECH A/S er medlem af Building Supply. For yderligere information besøg hjemmesiden: www.buildingsupply.dk

 

UV

Beregn U-værdien på dit projekt hurtigt og enkelt. Beregneren dækker standard-rammer i alle størrelser med ROLLTECH profiiler og anvender BF og EN 10077standarder. De kan benytte følgende link til PSI udregning:
www.winuw.de/rolltech

 

Om ROLLTECH

Velkommen til ROLLTECH. Verdens førende producent af profiler til glasindustrien, og din leverandør af rådgivning, viden og den helt rigtige løsning til netop dit behov.

ROLLTECH A/S
Johs. E. Rasmussens Vej 12
DK-9800  Hjørring
Telefon: +45 96 23 33 43
Telefax: +45 96 23 33 11
E-mail: info(at)rolltech.dk
CVR-nummer:

78 32 25 19

SE-nummer (eksport): DK 23 16 38 53
SE-nummer (import): DK 78 32 25 19