LEDIGE STILLINGER

​Venligst benyt job@rolltech.dk til fremsendelse af din ansøgning, eller udfyld formularen.

TEKNIKER SØGES TIL ROLLTECH A/S I HJØRRING

​Er du af natur nysgerrig og har du evt. en teknisk faglig baggrund og/eller erfaring inden for fejlfinding samt løsning af tekniske/mekaniske problemstillinger? Vil du være en del af en vækstorienteret virksomhed med fokus på godt samarbejde og udvikling?

ROLLTECH er med sine 100 medarbejdere, en af Europas førende producenter af ”Varm Kant”-profiler til glasindustrien. Missionen hos ROLLTECH er at udvikle, producere og sælge profiler samt løsninger til glasindustrien, som bidrager til reduktion af drivhusgasser.

Om jobbet

Du bliver en del af et kompetent team med et godt, tværfagligt samarbejde, hvor viden og erfaringer deles, når opgaverne skal løses. Dine hovedansvarsområder bliver, i samarbejde med teamet, at identificere og løse proces- og værktøjsmæssige opgaver og udfordringer i vores produktion:

  • Udføre service og indkøring på såvel nyt som eksisterende udstyr
  • Tilpasse og trimme værktøjer
  • Medvirke til opbygning af systematisk og forebyggende vedligehold
  • Være blandt frontløberne på nye tekniske udfordringer – hvilket kræver evnen til nytænkning og fordybelse, samt også fordrer evnen til at samarbejde med andre

Kvalifikationer

Du er en fagligt stærk person, formentlig med en del års praktisk erfaring og kendskab til produktionsteknik. Du brænder for at være ”hands on”, og du har øje for forbedringspotentialer. Du trives med at gå i ”dybden” på tekniske udfordringer og giver ikke op, før opgaven er løst.

Du har måske en relevant baggrund som elektriker, industrioperatør, mekaniker eller lignende. Du har nogle års erfaring med løsning af tilsvarende opgaver, og det vil være en fordel, men ikke et krav, at du måske tidligere har arbejdet med teknologier inden for rulleformning af stål, limning, lasersvejsning og plastekstrudering.

Du har gode analytiske evner og er en god problemløser. Du er systematisk, både teoretisk og praktisk. Du er fleksibel, har et stort gå-på-mod, er nysgerrighed og har lyst til at arbejde i en spændende vækstorienteret virksomhed, hvor arbejdsopgaverne løbende bliver udvidet. Du har gode samarbejdsevner og et godt humør.​

ROLLTECH tilbyder

Du bliver en del af en virksomhed, hvor kommunikationen er åben, ærlig og direkte. Der er fokus på innovation, kvalitet og det at skabe varige relationer og partnerskaber gennem dialog og samarbejde. ROLLTECH ønsker at engagere medarbejderne gennem spændende og selvstændige arbejdsopgaver samt gode udviklingsmuligheder. Du får et stort ansvarsområde og gode ansættelsesforhold.

Du tilbydes løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring - og ikke mindst et hav af muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Vi ser frem til at høre fra dig

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for ROLLTECH A/S, og skulle du have nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på +45 30 85 12 94.

Vi kigger løbende de indkomne ansøgninger igennem, og stillingen tages ned, når den rette kandidat er fundet.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Om ROLLTECH A/S

ROLLTECH er verdens førende producent af profiler til glas industrien og leverer rådgivning, viden og den helt rigtige løsning til kundernes behov. Vi er en del af GLASS ALLIANCE - verdens største leverandør af profiler og fugemasse til isoler glas-industrien - sammen med Fenzi og vores moderselskab Alu-Pro.

Hos ROLLTECH finder du et topmoderne produktionsapparat, en loyal og effektiv samarbejdspartner og en profilløsning til ethvert projekt. En profil fra ROLLTECH er mere end "bare" en profil. Det er årelang erfaring kombineret med den nyeste viden og skabt med øje for detaljen, miljøet og dine behov. Vi leverer profiler, der aktivt bidrager til mindre kondens, forlænger vinduernes levetid og giver et bedre indeklima. Og vi leverer dem sammen med den rådgivning, service og kvalitet, som du skal kunne forvente fra branchens ledende leverandører.

TEKNIKER OG OPERATØRER SØGES TIL ROLLTECH A/S I HJØRRING

​Til vedligehold samt pasning af produktionslinjer i vores nye fabrik, søger vi til dag-, aften-, nat- og weekendhold.​
​Kontakt driftsleder Christian Sørensen job@rolltech.dk til fremsendelse af din ansøgning.

Søg job her?

Udfyld formularen, med de nævnte oplysninger.

Navn: *
 
Alder *
 
Adresse: *
 
Postnr. og by: *
 
Tlf./Mobil nr *
 
E-mail: *
 
Uddannelse: Art, Uddannelsessted, År:
Tidligere beskæftigelse: Stilling, arbejdsgiver, år:
Kan arbejde dag

Kan arbejde aften

Kan arbejde nat

Er du interesseret i weekend drift

Truck certifikat

Lastbil kørekort

Evt. bemærkninger
Dato: *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Se vores omgivelser

Herunder kan du se vores lokaler og de maskiner vi arbejder med til dagligt.

Klik på billederne for at se flere detaljer.

Om Rolltech A/S

Velkommen til ROLLTECH. Verdens førende producent af profiler til glasindustrien, og din leverandør af rådgivning, viden og den helt rigtige løsning til netop dit behov.

En del af GLASS ALLIANCE

​Vi er en del af GLASS ALLIANCE - verdens største leverandør af profiler og fugemase til isolerglas-industrien - sammen med Fenzi og vores moderselskab Alu-Pro.

Det er din garanti for en total-leverandør med fuld fokus på knowhow, erfaring og udvikling.

Kontakt os

​Johs. E. Rasmussens Vej 12

DK-9800 Hjørring

Find vej her

CVR-nummer:78322519

SE-nummer (eksport):DK 23163853

SEnummer (import):DK 78322519

Telefon: +45 96 23 33 43

Telefax: +45 96 23 33 11

E-mail: info@rolltech.dk