LEDIGE STILLINGER

​Venligst benyt job@rolltech.dk eller knappen ved opslaget til fremsendelse af din ansøgning, eller udfyld formularen.

ROLLTECH A/S i Hjørring søger en Finance Manager​

Ansvarlig for at drive økonomi/regnskab og IT samt løbende digitalisere og automatisere processer og forretningsgange i virksomheden. Bliv en del af verdens førende producent af profiler til isolerglasindustrien.

ROLLTECH er på en spændende rejse, hvor de indenfor deres nichebranche har vækstet markant de seneste år. Virksomheden er p.t. i gang med at implementere D365 FO, hvilket naturligt giver nye muligheder for optimering af processer i finans og i virksomheden som helhed.
Som økonomichef får du en central rolle i transformationen og bliver en del af ledergruppen, hvor du tager aktiv del i den overordnede udvikling af forretningen.

Bred rolle fra operationelle til taktiske/strategiske opgaver
Med reference til den administrerende direktør får du ansvar for en bred vifte af opgaver fra regnskab/bogholderi, controlling, rapportering og budget over til likviditetsstyring, transfer pricing, lån og forsikringer. Du er også ansvarlig for HR, herunder løn/-personaleadministration samt for IT, hvor du efter behov kan trække på en ekstern IT-samarbejdspartner, der driver servere, sikkerhed og netværket i dagligdagen.

Du får en lederstilling, hvor ca. 60 % af din tid vil gå med egne driftsopgaver og ca. 40 % af tiden vil være udviklingsopgaver. Du leder én medarbejder/controller, der i dag primært sidder med bogholderi- og controlling-opgaver. Over tid skal du sikre, at medarbejderen løbende udvikles og vokser med ansvaret. I vil tilsammen udgøre økonomiteamet, og via et godt samarbejde skal du sikre at økonomifunktionen altid leverer effektivt og rettidigt samt gradvist udvikles i takt med det nye systemlandskab.

Dine nøgleopgaver bliver bl.a. at:

  • Sikre en effektiv ERP-implementering og efterfølgende identificere og eksekvere optimeringsmuligheder.
  • Agere hands-on på måneds-, årsrapportering og afvigelsesforklaringer.
  • Drive budgetprocessen, herunder udarbejdelse og opfølgning.
  • Være sparringspartner til Adm. Direktør på virksomhedens drift, nøgletal og investeringer.
  • Være i tæt dialog med organisationen og agere som ”go-to-person” på økonomi, tal og IT.
  • Foretage ad hoc kalkulationer, analyser og statistikker.

Erfaring som økonomichef, regnskabschef, solid controller eller revisor, der er klar til næste skridt
Du har en relevant videregående uddannelse og er en fagligt stærk profil med basis på plads omkring de finansielle discipliner, herunder regnskab, controlling og rapportering. Du har tilmed stærke kompetencer indenfor driftsøkonomi og ERP. Du har erfaring fra en mindre/mellemstor virksomhed på et tidspunkt i din karriere, således at du kender til bredden i jobbet, ligesom du evner at være hands-on og opbygge processer/værktøjer. Du har arbejdet med at automatisere og digitalisere forretningsprocesser og besidder en stærk systemforståelse, hvor Excel og BI-værktøjer er naturlige hjørnesten. Du taler og skriver dansk og engelsk.

Du er en imødekommende og omgængelig person, der samarbejder effektivt på tværs. Du er analytisk og forretningsorienteret, hvor en struktureret arbejdsform med effektiv prioriteringsevne er væsentlig. Du er driftssikker og processtærk og er drevet af at skabe resultater sammen med andre. Din evne til at ”trykprøve” ideer og være sparringspartner bredt i organisationen er også af væsentlig karakter.

Udvikl din karriere i en internationalt orienteret virksomhed med sunde værdier
Du tilbydes en særdeles attraktiv stilling i en velindtjenende virksomhed med en stærk kultur, der er præget af godt fællesskab, tillid, humor og en uformel omgangstone. Du får en international snitflade til koncernens CFO og controllere i forbindelse med månedsrapportering, men vil i dagligdagen være selvdrevet med lederteamet i Danmark. Ansættelsesvilkårene forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant
​Michelle Kjær Hæstrup på +45 4029 1722

Søg job her?

Udfyld formularen, med de nævnte oplysninger.

Navn: *
 
Alder *
 
Adresse: *
 
Postnr. og by: *
 
Tlf./Mobil nr *
 
E-mail: *
 
Uddannelse: Art, Uddannelsessted, År:
Tidligere beskæftigelse: Stilling, arbejdsgiver, år:
Kan arbejde dag

Kan arbejde aften

Kan arbejde nat

Er du interesseret i weekend drift

Truck certifikat

Lastbil kørekort

Evt. bemærkninger
Dato: *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Se vores omgivelser

Herunder kan du se vores lokaler og de maskiner vi arbejder med til dagligt.

Klik på billederne for at se flere detaljer.

Om Rolltech A/S

Velkommen til ROLLTECH. Verdens førende producent af profiler til glasindustrien, og din leverandør af rådgivning, viden og den helt rigtige løsning til netop dit behov.

En del af GLASS ALLIANCE

​Vi er en del af GLASS ALLIANCE - verdens største leverandør af profiler og fugemase til isolerglas-industrien - sammen med Fenzi og vores moderselskab Alu-Pro.

Det er din garanti for en total-leverandør med fuld fokus på knowhow, erfaring og udvikling.

Kontakt os

​Johs. E. Rasmussens Vej 12

DK-9800 Hjørring

Find vej her

CVR-nummer:78322519

SE-nummer (eksport):DK 23163853

SEnummer (import):DK 78322519

Telefon: +45 96 23 33 43

E-mail: info[ad]rolltech.dk